Un bărbat din Călan, tâlhărit în plină stradă. Doi tineri l-au imobilizat și i-au sustras banii din buzunar

Doi tineri au fost reţinuţi preventiv, după ce au tâlhărit un bărbat de 63 de ani, din Călan, în plină stradă. Acesta din urmă era beat și mergea spre locuința sa. Atacul a fost dat pe strada Bradului, din Călan. Cei doi tineri l-ai imobilizat pe bărbat și i-au furat 170 de lei din buzunar. 

„În activităţilor investigative, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Călan au reușit identificarea a doi tineri din oraşul Călan, în vârstă de 25 şi de 23 de ani, cu privire la care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Poliţiştii au stabilit că, în dimineața zilei de 31.07.2020, cei doi tineri au imobilizat, prin prinderea braţelor, un bărbat de 63 de ani, din Călan, care se deplasa spre domiciliu, pe strada Bradului, din Călan, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-au sustras 170 de lei”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 ore, față de cei doi tineri, care urmează fi prezentați magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 

Adauga comentariu