Un bărbat care a fugit din spital, găsit mort pe malul Râului Zlaști

Bărbatul care a fugit din spitalul din Hunedoara a fost găsit decedat pe malul Râului Zlaști. Localnicii au observat cadavrul pe malul apei și au anunțat poliția. Din datele polițiștilor, în acest caz nu există suspiciuni că hunedoreanul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. 

„Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit identitatea persoanei decedate: acesta este un bărbat de 67 de ani, din Hunedoara, care a plecat voluntar de la o unitate medicală din Hunedoara la data de 2 septembrie 2021 şi nu a mai ajuns la domiciliu. Din primele verificări, în cauză nu au rezultat suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale, cadavrul bărbatului fiind ridicat de către reprezentații S.J.M.L. Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Din 2 septembrie, Constantin Ricea, care suferea de afecţiuni psihice şi ar fi avut în trecut mai multe tentative de suicid, a fost dat în urmărire naţională, după ce părăsise spitalul fără a avea acordul medicilor, chiar în noaptea în care fusese internat.

Citeste și: Hunedorean dat dispărut la poliție, după ce a fugit din spital

Sursa foto: ziarulincomod.ro

 

Adauga comentariu