Un bărbat care a distrus două mașini cu toporul a fost reținut de polițiști. Acesta l-a bătut și amenințat cu moartea pe un bărbat, înainte să se dezlănțuie

Un tânăr de 25 de ani, din Vulcan, băut bine, s-a dezlănțuit ieri dimineață. Nervos pe un alt bărbat, pe care l-a și bătut și amenințat cu moartea, acesta a luat un topor și a început să lovească mașinile parcate pe o stradă din localitate. Speriați, oamenii din blocurile apropiate au sunat la 112.

„La fața locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliție care a stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Vulcan, aflat în stare de ebrietate, a distrus cu ajutorul unui topor elemente de caroserie a două autovehicule parcate pe strada Mihai Eminescu. Tânărul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, din verificări stabilindu-se că cel în cauză l-a amenințat și l-a agresat fizic pe un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. 

Faţă de tânărul recalcitrant, poliţiştii au luată măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.  

Adauga comentariu