Tupeu de șofer: și beat criță, și fără permis de conducere. Bărbatul a fost oprit de polițiștii din Orăștie și s-a ales cu dosar penal

Un bărbat din municipiul Orăștie a fost prins de oamenii legii în timp ce conducea fără a avea permis, și, pe deasupra, era și aproape în comă alcoolică. Șoferul a fost oprit de polițiști după ce aceștia au observat că mașina se deplasează haotic.
„Poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe raza municipiului Orăştie, autoturismul condus de un bărbat în  vârstă de 44 ani, din Orăștie, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,02 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.   
Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal și riscă să ajungă după gratii.
 
Alți șoferi, alte belele
 
Perioada aceasta a sărbătorilor pare să fi întunecat mințile unor hunedoreni, care s-au urcat la volan deși erau perfect conștienți de faptul că ei comit o infracțiune. Din fericire, au fost prinși de polițiști înainte de a face victime.

„În data de 05.01.2019, în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au oprit în trafic, pe DC 90, pe raza comunei Densuș, un conducător auto în vârstă de 57 de ani, din comuna Densuș. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,53 mg/l, alcool pur în aerul expirat. 

În data de 06.01.2019, în jurul orei 00:25, poliţiştii petrileni au fost sesizaţi de cu privire la faptul că, pe raza oraşului Petrila (în zona Şcolii Generale ANA COLDA), un autoturism a lovit un stâlp de iluminat public. La faţa locului, poliţiştii au identificat un tânăr de 19 ani,  din Petrila, conducătorul autoturismului. Acesta a fost testat  cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale”, mai spune purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. 

 

Adauga comentariu