Tribunalul HUNEDOARA: au fost desemnați prin tragere la sorți președinții birourilor electorale de circumscripție, pentru alegerile locale

Astăzi, la Tribunalul Hunedoara, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea președinților și a locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție pentru alegerile locale din 27 septembrie. Astfel, președintele Biroului electoral de circumscripție județeană Hunedoara a fost desemnată Elena Cristina Badistru, judecător la Tribunalul Hunedoara, locțiitor fiind Gina Monica Cibian, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. 

„Președintele Tribunalului Hunedoara aduce la cunoștință publică faptul în data de 07 august 2020, la sediul Tribunalului Hunedoara, au fost desemnați, prin tragere la sorți, în ședință publică, președinții și locțiitorii birourilor electorale de circumscripție din județul Hunedoara, în conformitate cu prevederile: art. 26 alin. (5) din Legea nr. 115/2015, cu modificările și completările ulterioare; art. 2, alin. (1) din Legea nr. 135/2020, precum și art. 2 alin. (3) din Legea nr. 84/2020; punctul 17 din Anexa - H.G. nr. 576/2020 pentru aprobarea programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare organizării și desfășurării în bune condiții a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020. 

Pentru Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Hunedoara nr. 22 au fost desemnați în funcția de: președinte Elena Cristina Badistru, judecător la Tribunalul Hunedoara, Secția I Civilă, locțiitor Gina Monica Cibian, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a informat reprezentantul Tribunalului Hunedoara. 

 

Adauga comentariu