Tribunalul Hunedoara are un nou președinte

Judecătorul Mihaela-Aurelia Conta este noul președinte al Tribunalului Hunedoara. Funcția a devenit vacantă din data de 15 iulie 2020. În perioada 2016 - 2020, la conducerea Tribunalului Hunedoara a fost judecătorul Carmen Mihaela Timișan. 

Judecătorul Mihaela-Aurelia Conta a fost numită în funcție de Consiliul Superior al Magistraturii, la ședința Secției pentru Judecători, din data de 20 august, ca urmare a validării rezultatelor concursulului sau examenului pentru accederea pe post.  

„Numirea în funcțiile de conducere a judecătorilor care au fost declarați admiși la concursul sau examenul desfășurat în perioada aprilie -iulie 2020, începând cu data de 21.08.2020”, se arată pe ordinea de zi a CSM. 

Judecătorul Mihaela-Aurelia Conta este judecător în cadrul Tribunalului Hunedoara din anul 2003. În perioada 2009 - 2018 a deținut funcția de președinte al Secției I civilă, iar începând cu data de 15 iulie 2018 a fost vicepreședinte al Tribunalului Hunedoara, a informat Biroul de Presă al instanței. 

La aceeași ședință, CSM a numit alți patru judecători în funcții de conducere la Curtea de Apel Alba Iulia, precum și la alte instanțe din circumscripție (foto jos): 

Sursa foto: accentmedia.ro

 

Adauga comentariu