Trei persoane au fost arestate pentru trafic de droguri de mare risc. Decizia aparține Tribunalului Hunedoara

Trei bărbați au fost arestați preventiv de Tribunalul Hunedoara, fiind acuzați de trafic de droguri de mare risc și introducerea acestor substanțe în țară. Sentința dată de instanța hunedoreanu nu este definitivă și a fost contestată de cei trei inculpați. 

„Admite propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: 1) NEGREA ALEXANDRU-RĂZVAN, pentru comiterea infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc; 2) MUNTEAN BOGDAN-IONEL, pentru comiterea infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc; 3)VÎLCU BOGDAN-IONUŢ, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc; pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16 iulie 2020 şi până la data de 14 august 2020, inclusiv. Respinge cererile inculpaţilor de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, se arată în minuta instanței. 

Negrea, Muntean și Vîlcu au depus contestații împotriva deciziei date de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Hunedoara. Contestațiile urmează să fie judecate la Curtea de Apel Alba Iulia, iar decizia dată de această instanță va fi definitivă. 

 

Adauga comentariu