Trei hunedoreni, reținuți după ce au dat lovitura într-un spital. I-au distras atenția unei fetițe de 10 ani și au furat portmoneul mamei sale

Trei hunedoreni au fost reținuți de polițiștii din județul Alba, după ce au furat un portmoneu din geanta unei femei care se afla într-un cabinet al unui spital din Abrud. În timp ce femeia era în cabinet, pentru o consultație, fetița ei a rămas afară, iar hoții au dat lovitura. I-au distras atenția copilei și au furat portmoneul în care se aflau 550 de lei și acte de identitate. 

„La data de 19 februarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud i-au identificat şi reţinut pe 3 bărbaţi, de 57, 45 şi 44 de ani, toţi din județul Hunedoara, care sunt bănuiţi de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă reclamată poliţiei la data de 12 februarie 2019. În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, la data de 11 februarie 2019, în jurul orei 10:30, ar fi intrat în holul spitalului din Abrud, unde au abordat-o pe o minoră de 10 ani, a cărei mamă era într-unul din cabinetele medicale, împreună cu sora mai mică. Astfel, profitând de neatenţia minorei, cei 3 ar fi sustras din geanta pe care mama i-o lăsase în grijă minorei, portmoneul în care era suma de 550 lei, carduri şi documente de identitate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Alba.

  Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate de poliţiştii, prejudiciul a fost recuperat integral.

 

Adauga comentariu