Tragere la sorți pentru desemnarea judecătorilor în Biroul Electoral Județean de la alegerile locale parțiale

În data de 25 mai va avea loc tragerea la sorți pentru desemnarea judecătorilor în Biroul Electoral Județean, pentru alegerile locale parțiale din 27 iunie. 

În județul Hunedoara se vor organiza alegeri în comunele Burjuc, Romos și Sarmizegetusa, după ce primarii celor trei unități administratic teritoriale au decedat. 

„Preşedintele Tribunalului Hunedoara aduce la cunoştinţă publică faptul că în data de 25 MAI 2021, ora 11:00, în şedinţă publică, la noul sediu al Tribunalului Hunedoara situat în Deva, Calea Zarandului, nr. 73 (fosta Strada Dorobanţilor, nr. 34), judeţul Hunedoara - Sala de judecată nr. 121 (parter), se va efectua tragerea la sorţi pentru desemnarea judecătorilor în Biroul Electoral Judeţean, în conformitate cu prevederile: art. 10 alin. (2), art. 33 alin. (1) şi art. 38 alin. (2) din Legea nr. 115/2015, cu modificările şi completările ulterioare şi pct. 3 din Anexa la H.G. nr.555/2021 pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale parţiale din data de 27 iunie 2021”, a transmis Tribunalul Hunedoara. 

Accesul în instanţă şi participarea la şedinţa publică vor avea loc cu respectarea regulilor şi a măsurilor dispuse în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

Adauga comentariu