TRAGEDIE. Un mecanic de locomotivă a murit electrocutat, la Călan

Azi, în jurul orei 10.00, un mecanic de locomotivă s-a electrocutat mortal, în timp ce a urcat pe locomitivă, prin trapa superioară. Tragedia s-a produs în stația CFR Călan. Bărbatul avea arsuri pe tot corpul, fiind găsit fără suflare de echipajul medical ajuns la fața locului. 

„Pacientul de 51 de ani era decedat la sosirea echipajului de ambulanță. Avea arsuri pe toată suprafața corpului. A fost găsit înăuntrul locomotivei”, a informat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare fac cerecări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. „Lucrătorii SJPT Hunedoara au fost sesizați prin 112 despre faptul că în stația căilor ferate Călan Băi o persoană a fost electrocutată. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, constatând faptul că un mecanic de locomotivă, angajat la DB Schenker, în timp ce se afla la serviciu, a ieșit pe trapa superioară a locomotivei, care era garată la linia 7, fiind electrocutat de linia de înaltă tensiune. La fața locului a fost prezent un echipaj de la SAJ Hunedoara care a confirmat decesul lui B. I., în vârstă de 51 de ani”, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. 

Sursa foto: captura foto, youtube, MagnumAxor

 

Adauga comentariu