TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI. Copilul care a căzut de la etajul 4 al hotelului Rusca a murit

Copilașul de 13 ani, care aseară a căzut de la etajul 4 al hotelului Rusca, din Hunedoara, a murit, în această dimineață, la Timișoara. Starea băiatului era una extrem de gravă aseară, având fracturii costale și fractură craniană, cu un hematom mare, copilul intrând în comă imediat după impactul puternic. Deși medicii s-au chinuit să îl salveze, nu au reușit.

Băiatul era din Galați și era olimpic la matematic. Zilele acestea participa la Olimpiada Națională de Matematică, care are loc în municipiile Deva și Hunedoara.

Aseară, copilul a căzut pe scara interioară a hotelului Rusca, de la etajul 4.

„În jurul orei 21.30, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul ca un minor in vârstă de 13 ani a cazut de la etajul 4 al unui hotel din mun. Hunedoara, in casa scării. Polițiștii au stabilit ca minorul, elev al unui liceu din județul Galati, era cazat la respectivul hotel împreună cu tatal sau si participa, zilele acestea, la olimpiada națională de matematică. Din nefericire, se pare ca acesta s-a dezechilibrat si a cazut de la înălțime, de pe balustrada scarii, de la etajul 4 al hotelului. In urma impactului, minorul a fost ranit grav si a fost transportat de un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal din Hunedoara. Polițiștii efectuează cercetări privind circumstantele in care s-a produs nefericitul incident”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Adauga comentariu