Tragedie evitată în ultimul moment. Doi tineri din Deva au ajuns la spital cu arsuri, după ce mașina în care se aflau a luat foc

Doi tineri din Deva au ajuns la spital, cu arsuri pe față, mâini și picioare, după ce autoturismul în care se aflau a luat foc. Aceștia au oprit în zona localității Strei, să se odihnească în mașină, cu motorul pornit. Un paznic de la sediul unei firme din zonă a observat incendiul și a sunat la 112. Din fericire, tinerii au reușit să se autoevacueze, înainte ca mașina să fie transformată în scrum. 

„Pompierii Detaşamentului Deva specializaţi în stingerea incendiilor şi prim ajutor au intervenit operativ pentru lichidarea arderii care a afectat autoturismul aproape în totalitate. Din fericire, cei doi tineri, în vârstă de 18 şi 19 ani, ce se aflau în maşină s-au autoevacuat în timp util. Totuşi, tinerii au suferit arsuri pe membrele superioare şi inferioare şi în zona feţei, fiind îngrijiţi şi transportaţi la UPU Deva de echipajul paramedical. După stingerea incendiului pompierii au concluzionat că incendiul a fost generat de o supraîncălzire a motorului produsă de instalaţia de încălzire a autoturismului”, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. 

Incendiul s-a produs astăzi, în jurul orei 06.00. 

Adauga comentariu