Traficant de droguri din Muntenegru, prins de polițiștii hunedoreni

Un bărbat din Muntenegru, care avea pe numele său mandat de arestare european, emis de statul german, a fost prins de polițiștii hunedoreni. Acesta este acuzat de trafic de droguri, infracțiune pe care ar fi comis-o pe teritoriul Germaniei. Bărbatul a fost audiat de magistrații Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, prin sistem de videoconferință, fiind emis mandat de arestare provizoriu și va fi dus în instanță cu propunere de arestare preventivă în vederea extrădării. 

„Ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara au efectuat o acţiune pe raza municipiului Hunedoara, în urma căreia a fost depistat un bărbat în vârstă de 52 de ani, cetățean muntenegrean, care posedă mandat european de arestare emis la data de 20 ianuarie 2021 de autoritățile din Germania.

Bărbatul a fost audiat prins sistem videoconferință de către magistraţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, care au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curții de Apel Alba-Iulia, în vederea dispunerii de măsuri legale. Cel în cauză figura ca fiind urmărit internațional, la solicitarea autorităților germane, care îl bănuiesc de comiterea infracțiunii de trafic de droguri şi a fost escortat și depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva”, a informat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Sursa foto: adevarul.ro

Adauga comentariu