Trafic restricționat pe Autostrada Deva - Orăștie, în zona localității Șoimuș

Traficul rutier pe Autostrada Deva - Orăștie, pe sensul de mers spre Sibiu, se desfășoară pe o singură bandă, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. Un autoturism a lovit utilajul care lucra la întreținerea șoselei, în urma accidentului rutier nicio persoană nu a fost rănită. 

„Banda a doua de circulație de pe autostrada #A1, la km 374+400 (Șoimuș) este închisă, pe sensul de mers Deva - Sibiu. Un autoturism a intrat în remorca de semnalizare a Secției Întreținere Autostrăzi. Nu au fost victime în urma accidentului, dar circulația se desfășoară, momentan, doar pe banda 1 și pe banda de urgență”, a transmis DRDP Timișoara. 

Totodată, Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că pe Autostrada Deva - Nădlac , astăzi, începând cu ora 14:30, circulația rutieră se va desfășura pe o singură bandă, între kilometrii 450+900 metri – 452+100 metri. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, până la ora 14.30, pe Autostrada A1 pe sensul dinspre Deva către Nădlac, între kilometrii 450+900 metri – 452+100 metri, este restricționată circulația pe prima bandă, pentru efectuarea lucrărilor de reparații la partea carosabilă.

Recomandăm conducătorilor auto să ruleze viteza adaptată, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând această intenție”, au recomandat reprezentanții Infotrafic.

Adauga comentariu