Topul celor mai scumpe case scoase la vânzare în Deva: vilă cu piscină interioară și o pensiune de la poalele Cetății

Topul celor mai scumpe case scoase la vânzare în Deva este deschis de o vilă impozantă. Din tranzacționarea ei, proprietarul vrea să obțină 850.000 de euro. Clădirea, construită în sistem duplex, are o suprafață de aproape 900 de metri pătrați și este situată pe un bulevard al orașului. În plus, dispune de un teren cu o suprafață de aproape un hectar. Are, în total, cinci livinguri și un număr identic de băi, opt dormitoare, precum și alte spații. Sugestia proprietarului este că vila ar fi potrivită pentru o pensiune.

Un loc secund în acest top îl ocupă o proprietate din Deva, scoasă la vânzare pentru suma de 420.000 de euro. Casa are o suprafață construită de 650 de metri pătrați și o grădină de 4.000 de metri pătrați. Are trei dormitoare, un living, două băi și multe alte spații, inclusiv o piscină interioară.

„Vila superbă din Zăvoi (cartier din Deva)”, așa cum este descrisă în anunț, se vinde la prețul de 399.000 de euro, ocupând un loc trei în clasamentul nostru. Imobilul cu o suprafață de 400 de metri pătrați și grădină (1.600 de metri pătrați) are subsol, parter, etaj și mansardă. Proprietatea se vinde mobilată și, pe lângă toate dotările „cool” de care dispune, are o vinotecă și arbori ornamentali exotici în curte.

O pensiune cu „clientelă formată și garantată” din Deva se vinde la prețul de 360.000 de euro și ar fi pe locul patru în acest clasament. Imobilul se află la poalele Cetății Devei, este complet renovat și are o suprafață construită de 800 de metri pătrați, fiind structurat pe patru nivele. Pe lângă camerele din pensiune, în curte mai sunt alte 10 apartamente, dintre care patru sunt funcționale.

Clasamentul este urmat de alte trei vile, cu prețuri de vânzare aproape identice, între 290.000 și 295.000 de euro. Una dintre acestea este o clădire istorică, situată în buricul Devei. Imobilul a fost complet restaurat și are o suprafață utilă de 500 de metri pătrați. 

De remarcat ar fi faptul că, față de alte municipii reședință de județ, Deva nu are o ofertă imobiliară bogată. Numărul caselor puse în vânzare pe site-urile de specialitate, nu depășește câteva zeci. Totodată, prețurile sunt la nivelul celor din alte județe mai dezvoltate economic, deși la capitolul bunăstării oamenilor lucrurile stau complet diferit.

Sursa info și foto: olx.ro, lajumate.ro

 

Adauga comentariu