Tentativă de omor, la Orăștie. Un tânăr de 19 ani a fost rănit grav, după ce un bărbat l-a lovit cu o rangă în cap. Agresorul a fost reținut

Gelozia, bat-o vina! Doi tineri s-au încăierat ieri pentru o fată, iar unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit în cap, cu o rangă. Totul a pornit de la faptul că victima, un tânăr de 19 ani, din Orăștie, i-ar fi făcut avansuri iubitei agresorului. De aici, până la un întreg scandal, nu a fost decât un pas. Prietenul tinerei, un bărbat de 24 de ani, din județul Olt, a luat o rangă și l-a lovit pe hunedorean direct în cap. 

Tânărul a fost transportat la spital în stare gravă, iar agresorul său a f ost reținut de polițiști. Deși inițial dosarul penal a fost deschis pentru loviri și alte violențe, procurorii au decis schimbarea încadrării în tentativă de omor.

„In data de 15.08.ac, Politia Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la un conflict spontan intre doi tineri (generat, se pare, de consumul de alcool si gelozie). Polițiștii care s-au deplasat la fata locului au aplanat conflictul si au identificat prezumtivul autor, un tânăr de 24 de ani, din jud. Olt, care a fost condus la sediul Poliției, pentru audieri. Acesta se pare ca si-a lovit victima (un tânăr de 19 ani, din Orăștie), cu un obiect contondent (bara de metal) in zona capulul. Tânărul de 19 ani a fost transportat in stare gravă la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale, in timp ce prezumtivul autor a fost reținut preventiv pentru 24 de ore si urmează a fi prezentat magistraților Tribunalului Hunedoara, in vederea luării măsurilor legale. Inițial, dosarul penal a vizat comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe, insa, in urma concluziilor medico-legale preliminarii, încadrarea juridică s-a schimbat in tentativa de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Adauga comentariu