Tatăl care și-a abuzat sexual fiica de 10 ani a încercat, din nou, să ajungă acasă

Tatăl incestuos din Burjuc vrea să fie eliberat din arest preventiv. Bărbatul a contestat hotărârea dată de Judecătoria Deva de a-l menține în spatele gratiilor, dar fără succes. Tribunalul Hunedoara i-a respins contestația, hotărârea fiind definitivă. Individul va petrece a doua lună în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva. El a fost trimis după gratii la începutul lunii noiembrie, când s-a descoperit că și-a molestat sexual fiica de doar 10 ani și pe sora ei. 
Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că sora fetei de 10 ani, o adolescentă în vârstă de 17 ani, ar fi povestit totul anchetatorilor. Fata ar fi prins curaj după ce a aflat de la sora mai mică că este, și ea, abuzată sexual. Tânără, care fusese supusă la același chinuri pe vremea când avea aproximativ 10 ani, a mers și i-a spus mamei totul, iar apoi femeia a anunțat autoritățile.
Inițial, ancheta oamenilor legii a stabilit că bărbatul a abuzat de fetița de 10 ani timp de nouă zile, dar în timpul investigațiilor polițiștii și procurorii au aflat că ororile s-au întins pe parcursul a mai bine de un an. Între timp, oamenii legii au concluzionat că, de fiecare dată, actul sexual nu a fost consumat în sine. Bărbatul își atingea copila în zonele intime, iar apoi se masturba. 

După prima lună pe care bărbatul a petrecut-o în arest, procurorii au cerut prelungirea măsurii privative de libertate. În contradictoriu cu aceștia, violatorul a cerut înlocuirea măsurii cu arestul la domiciliu sau măsura controlului judidicar, voind să se întoarcă acasă, lângă victimele lui. 

Adauga comentariu