Tată și fiu din comuna Burjuc, dispăruți! Hainele lor au fost găsite pe malul Mureșului (VIDEO)

Un bărbat de 55 de ani, din comuna Burjuc, și fiul său în vârstă de 12 ani sunt căutați în Râul Mureș. Hainele și încălțămintea celor doi au fost găsite pe malul apei. Echipele de prim-ajutor au fost alertate pe 112, bărbatul și fiul său fiind căutați atât în apă cât și pe uscat. 

„În data de 15.07.2021, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ilia au fost sesizați, cu privire la faptul că, au fost găsite pe malul Râului Mureș, din comuna Burjuc, în zona denumită «La insulă» articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, produse alimentare, şi un telefon mobil care aparține unui bărbat pe numele de STOIAN ION, în vârstă de 55 ani, din comuna Burjuc şi a fiului său STOIAN SEBASTIAN EMANUEL, în vârstă de 12 ani. La fața locului în acest moment, se află polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ilia, care împreună cu colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara și cei din cadrul Primăriei Burjuc fac căutări în vederea găsirii celor două persoane. În activitățile de căutare, au fost folosiți și câinii de urmă”, a declarat Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Cele două persoane pot fi identificate după următoarele semnalmente:

STOIAN ION are aproximativ 1,70 m, 75-80 kg, ochi căprui, avea mustață neagră, păr negru tuns scurt, constituție atletică, pe umărul drept avea un tatuaj în formă de dragon de culoare roșu/negru. Ultima dată, a fost văzut îmbrăcat într-o salopetă de culoare albastră, iar în picioare purta cizme negre de cauciuc.

STOIAN SEBASTIAN EMANUEL (minorul) are aproximativ 1,55 m, 45-50 kg, ochi verzi, păr șaten spre blond tuns scurt. 

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la persoanele dispărute sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

Adauga comentariu