Tânără tâlhărită de un amic, la Petroșani. Jandarmii l-au ridicat de la domiciliu pe autorul faptei

O tânără din Petroșani a fost tâlhărită de un individ pe care îl cunoștea. Acesta i-a sustras cu violență portofelul și telefonul mobil. Totul s-a întâmplat în prezența unei prietene a victimei, care a fost găsită de jandarmi, în locul în care s-a produs tâlhăria. 

„Jandarmii hunedoreni aflaţi în misiune pe raza municipiului Petroşani, în noaptea de 05/06 noiembrie 2020, în jurul orelor 23.40, în zona comercială din centrul localității, au observat o tânără care avea un comportament agitat. Jandarmii au aflat de la aceasta că are cunoștință despre faptul că un tânăr, pe care îl cunoştea, a sustras unei prietene, prin folosirea de acte de violență, un portofel și telefonul mobil, acțiunea având loc în prezența sa.

Jandarmii au condus tânara la sediul Poliţiei municipiului Petroşani, unde se afla şi victima. Ulterior, jandarmii s-au deplasat la locuinţa agresorului, un tânăr de 19 ani, domiciliat în municipiul Petroşani, unde au fost găsite bunurile sustrase. Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Petroşani. În cauză, jandarmii au întocmit acte de sesizare, cu privire la săvârşirea faptei de tâlhărie, prevăzută de art. 211 din Codul Penal, care au fost înaintate compartimentului de specialitate din cadrul Poliției Municipiului Petroșani”, a informat Inspectoratul Județean de Jandarmi Hunedoara. 

Susra foto: adevarul.ro

Adauga comentariu