Tânără din Deva, dispărută de mai multe zile. Prietena fetei a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a o găsi

O tânără din Deva, în vârstă de 20 de ani, a fost dată dispărută de prietena ei. Aceasta din urmă a anunțat polițiștii că Gabriela Maria Cornea a locuit la ea o perioadă, iar în 6 noiembrie a plecat și nu s-a mai întors. 

„La data de 07.11.2020, poliţiştii au fost sesizaţi de către o tânără despre faptul că în cursul zilei de 06.11.2020, în jurul orei 12:00, prietena ei, CORNEA GABRIELA MARIA, în vârstă de 20 ani (foto sus), a plecat voluntar de la locuința sa din Deva și nu a mai revenit, închizând și telefonul mobil. 

Din cuprinsul sesizării, poliţiştii au stabilit faptul că tânăra de 20 de ani nu are o locuință stabilă şi a locuit pentru câteva zile la domiciliul prietenei sale, din Deva.

Semnalmentele tinerei: înălțime aproximativ 1,60 m, constituție normală, par lung, cu fir drept, culoare șatenă, față rotundă, ten măsliniu, dantură completa, ochi căprui, nas drept, fără alte semne particulare. La data plecării, cea în cauză îmbrăcată cu următoarele articole vestimentare: jachetă de culoare neagră, bluză roz, jeans de culoare verde, pantofi tip sport, de culoare neagră”, a informat IPJ Hunedoara

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării tinerei, pentru a cărei identificare au solicitat măsura urmăririi naţionale.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Adauga comentariu