Tânără din Deva bătută și hărțuită de un individ de 57 de ani, pentru că a refuzat să-i fie iubită. Bărbatul va fi cercetat penal în stare de libertate

O tânără din Deva li s-a plâns polițiștilor că a fost bătută și hărțuită de un individ, pentru că nu a vrut să aibă relații intime cu el. Deveanca a spus că a fost urmărită și bătută în repetate rânduri de bărbatul în vârstă de 57 de ani. Polițiștii l-au reținut pe agresor 24 de ore, acesta fiind pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor lovire sau alte violențe și hărțuire. 

„Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au luat măsură preventivă a reținerii pe o durată de 24 ore față de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Deva, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și hărțuire. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul a urmărit, în repetate rânduri, o femeie din municipiului Deva, pentru a o determina să aibă o relație cu acesta, iar în data de 10.11.2020 şi în data de 11.11.2020, a agresat-o fizic. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie formulate propuneri legale, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Agresorul înamorat a fost lăsat în libertate de magistrați, față de acesta nefiind luată vreo măsură restrictivă de libertate, a informat IPJ Hunedoara. 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Adauga comentariu