Tânăr din Geoagiu, acuzat că a răpit o copilă de 15 ani. Între cei doi ar fi existat un aranjament matrimonial

Un tânăr din Geoagiu a fost reținut de polițiști, după ce a fost reclamat la poliție că a răpit o fată de 15 ani. Potrivit unor surse, între cei doi ar fi existat un aranjament matrimonial, numai că minora s-a răzgândit și nu își mai dorea să aibă niciun fel de relație cu băiatul care a răpit-o. 

Polițiștii au fost sesizați de către o persoană care le-a spus că fata de 15 ani a fost „furată”. 

„La data de 02.08.2020, în jurul orei 01:00, dispecerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Orăștie a fost sesizat cu privire la faptul că o minoră din orașul Geoagiu, a fost «furată».

În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică, care a identificat apelanta 112 (care se afla sub influența alcoolului și din cauza acestui fapt, prezenta deficiențe în exprimare) şi a demarat cercetări, stabilind că victima infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal este o minoră în vârstă de 15 ani, iar prezumtivul autor este un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Geoagiu, cu care minora ar fi avut o relație de concubinaj.

În urma extinderii activităţilor investigative şi de căutare pe raza localităţii, poliţiştii au depistat, în zona unei stații de autobuz din orașul Geoagiu, tânărul în vârstă de 20 de ani, care se deplasa pe jos spre cartierul Muzicanților și o ducea în spate pe minora de 15 ani.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Stațiunii Geoagiu în vederea continuării cercetărilor. Minora, care nu prezintă urme de leziuni vizibile, a declarat că nu a fost agresată fizic de tânăr și nici nu a întreținut raporturi sexuale cu acesta”, a informat IPJ Hunedoara. 

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezenta magistraţilor Judecătoriei Orăştie, în vederea luării măsurilor legale.

Sursa foto: relitateadearges.ro

Adauga comentariu