Tânăr din Brad, dispărut de aproape trei luni. Rudele susțin că ar fi plecat la muncă în Germania

Un tânăr din Brad a fost dat dispărut la Poliție, după ce din luna august rudele nu l-au mai putut contacta pe telefonul mobil. Cristian-Mihail Șatcovschi a plecat la muncă în Germania în data de 24 iulie a acestui an. După o lună, familia nu a mai reușit să ia legătura cu el. Dispariția a fost anunțată la Poliție abia în data de 12 octombrie.

„Poliția Municipiului Brad a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că fiul acesteea ȘATCOVSCHI CRISTIAN-MIHAIL, de 25 de ani, a plecat la muncă în Germania, în data de 24.07.2021, iar din data de 23.08.2021, nu a mai putut lua legătura telefonic cu acesta, nu cunoaște adresa unde locuiește exact și nici dacă s-a întâmplat ceva cu el.

Tânărul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,70-1,75 m, constituție atletică, greutate 65-70 kg, ochi verzi, păr șaten, culoarea tenului deschisă, poartă barbă și mustață”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării celor doi, care au fost daţi în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

Adauga comentariu