Surse: Mega-acțiune a procurorilor DIICOT, la Deva. Membri ai unor grupări interlope din țară, luați pe sus de mascați. Indivizii veniseră la o gală de box

Mega-acțiune a procurorilor DIICOT ieri, la Deva, de unde au fost ridicate mai multe persoane venite la un eveniment sportiv.

Cartierul Dorobanți din municipiul reședință de județ a fost împânzit de echipaje de poliție, mascați, jandarmi și procurori ai DIICOT. 

Potrivit unor surse din anchetă, oamenii legii au organizat o acțiune de destructurare a unor grupări de criminalitate organizată, cu ramificații în mai multe județe din țară. 

Se pare că ar fi vorba despre un dosar de proxenitism, dar și despre alte fapte de crimă organizată. Dosarul se află în coordonarea procurorilor DIICOT Biroul Teritorial (BT) Galați. 
În total, 16 persoane au fost ridicate din Deva, fiind vorba despre indivizi din lumea interlopă, din județe precum Ialomița, Galați sau din municipiul București. 

Din spusele martorilor oculari, cu armele la vedere, oamenii legii au acționat foarte prompt, au oprit mașini în trafic, i-au încătușat pe cei vizați în anchetă și i-au luat în dube. Desfășurarea de forțe a avut loc în zona Hotelului President. 

Aceștia se aflau la Deva pentru a asista la o gală de box, care s-a desfășurat ieri, la Sala Sporturilor.

Acțiunea oamenilor legii este în curs de desfășurare, astăzi fiind organizate descinderi în județul Galați.

Cele 16 persoane ridicate din Deva nu au fost duse toate la audieri la DIICOT BT Galați, fiind cercetate și în alte dosare instrumentate de alte structuri din țară. 


Revenim cu detalii...

  

Adauga comentariu