SURSE. Întâlnire de taină, după miezul nopții. Președintele Consiliului Județean și președintele PSD Hunedoara, surprinși azi-noapte, la un restaurant de pe marginea DN7. Despre ce contracte spun sursele noastre că discutau

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, și președintele CJ Hunedoara, au fost surprinși azi-noapte, în jurul orei 1, într-un restaurant de pe marginea DN7, în apropiere de termocentrala Mintia. Dacă mâncau virșli (restaurantul acela fiind celebru în zonă pentru virșli delicioși pe care îi are) și povesteau despre vreun meci, nimănui nu i s-ar fi părut nimic suspect. Sursa noastră, cea care a surprins în imagini momentul, ne-a trimis fotografia, însoțită de următoarea „informare”:

„Întâlnire de taină la Mintia, la virșli, fără telefoane, se vorbește de atribuirea contractului de drumuri și despre firma de gunoi”.

Ne întrebăm ce au avut de discutat cei doi atât de urgent, încât nu au mai putut aștepta dimineața? Poate vom afla chiar de la președintele CJ Hunedoara sau de la președintele PSD Hunedoara, ori poate că, sursele noastre ne vor da mai multe detalii despre întâlnirea cea de taină a celor doi. 

 

Adauga comentariu