SURSE: Bărbatul care și-a abuzat sexual fiica de 10 ani a comis aceleași fapte, cu câtiva ani în urmă, și cu sora copilei

Bărbatul din comuna Burjuc, reținut aseară de polițiștii Secției Ilia, după ce și-a abuzat sexual fiica de 10 ani, a abuzat și de sora fetiței, atunci când avea aproximativ aceeași vârstă. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că sora fetei de 10 ani, o adolescentă în vârstă de 17 ani, ar fi povestit totul anchetatorilor. Fata ar fi prins curaj după ce a aflat de la sora mai mică că este, și ea, abuzată sexual. Tânără, care fusese supusă la același chinuri pe vremea când avea aproximativ 10 ani, a mers și i-a spus mamei totul, iar apoi femeia a anunțat autoritățile. 

Inițial, ancheta oamenilor legii a stabilit că bărbatul a abuzat de fetița de 10 ani timp de nouă zile, dar în timpul investigațiilor polițiștii și procurorii au aflat că ororile s-au intins pe parcursul a mai bine de un an. Între timp, oamenii legii au concluzionat că, de fiecare dată, actul sexual nu a fost consumat în sine. Bărbatul își atingea copila în zonele intime, iar apoi se masturba.

„În data de 06.11.ac, polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Burjuc cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 10 ani, ar fi fost violată de tatăl acesteia. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că faptele reprobabile ar fi fost comise în decurs de mai bine de un an, bărbatul profitând de absența de la domiciliu a mamei minorei. În prezent, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ilia continuă cercetările în acest caz, pentru comiterea de infracțiuni la viata sexuală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În acest moment, bărbatul se află în fața magistraților de la Judecătoria Deva, cărora procurorii le cer arestarea preventivă a acestuia. Vom reveni cu detalii despre soluția luată în acestg caz.

Adauga comentariu