Sportivii de la clubul Ronin Deva, antrenamente în Karate Tradițional la malul Mării Negre. Ședințe de pregătire pe nisip și în apă

ACS Ronin Deva a reprezentat județul Hunedoara la stagiul de pregătire fizică și tehnică în disciplina Karate Tradițional din Eforie Sud. 

Clubul sportiv din Deva a fost reprezentat chiar de către sportivul emerit sensei Mircea Popa (centura neagră, 6 dan), care a participat, săptămâna trecută, alaturi de alti peste 150 de sportivi și antrenori din toată țara, la stagiul de pregătire fizică și tehnică susținut la malul Mării Negre de maestrul Vladimir Jorga – 9 DAN.Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Karate Tradițional condusă de Nicolae Marandici. Această formă de pregătire sportivă are o activitate neîntreruptă de peste 35 de ani și urmărește perfecționarea tehnicilor și armonizarea cu regulamentele internaționale din această disciplină sportivă. Antrenamentele au avut loc zilnic, timp de o săptămână, incepând cu ora 6.30, ședințele de pregătire în kata și kumite derulându-se în aer liber, pe diferite suprafețe, inclusiv pe nisip și în apă.

La sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 10 – 12 septembrie, va avea loc la Brăila, Finala Campionatului Național, adresată categoriilor de cadeți, juniori, tineret și seniori, organizată de multiplul campion al Federației Române de Karate Tradițional – Cornel Mușat. Acest campionat vizează și calificarea pentru Campionatele Europene de la Belgrad, din Serbia în perioada 28 – 31 octombrie 2021.

Adauga comentariu