Spitalul Județean de Urgență Deva primește 8 milioane de lei de la Ministerul Sănătății. Banii sunt destinați lucrărilor de la mai multe secții

Bugetul Spitalului Județean de Urgență Deva a fost suplimentat cu opt milioane de lei, banii fiind destinați pentru lucrările de infrastructură. Ministerul Sănătății a alocat aceste fonduri, după ce autoritățile județene au expus situația financiară în care se află spitalul devean. 

„În urma discuțiilor pe care prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, le-a avut la Ministerul Sănătății, Spitalul Județean de Urgență Deva beneficiază de o suplimentare de buget cu 8 milioane lei (aproximativ 1,6 milioane euro). Banii alocați de Guvernul României vor fi folosiți pentru finalizarea lucrărilor la secțiile de cardiologie și pediatrie precum și pentru continuarea lucrărilor aflate în derulare la unitatea medicală hunedoreană. Solicitarea prefectului județului Hunedoara adresată Ministerului Sănătății a avut la bază o analiză financiară comună prezentată Instituției Prefectului de conducerea Direcție de Sănătate Publică și de echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Deva”, a informat Prefectura Hunedoara. 

Adauga comentariu