Spargeri pe bandă rulantă la magazine din Petroșani. Chioșcul familiei primarului Tiberiu Iacob-Ridzi, călcat din nou de hoți

Magazinul familiei primarului municipiului Petroșani a fost călcat din nou de hoți. Indivizi necunoscuți au spart un geam al chioșcului cu un bolțar, au pătruns în magazin, de unde au furat mai multe pachete de țigări. 

Chioșcul se află pe strada Avram Iancu, în zona Pieței Centrale din Petroșani. În urmă cu o lună de zile, același magazin al socrilor primarului a fost ținta hoților. Atunci, au furat țigări și o cutie cu bani, autorii furtului fiind identificați și prinși de polițiști. 
În aceeași noapte, de vineri spre sâmbătă 5 septembrie, un alt magazin (foto sus) din Petroșani a fost ținta infractorilor, doar că de aici nu au furat nimic, creând doar pagube materiale.

„Avem deschis dosar penal de furt. Se fac cercetări în vederea identificării autorilor și a recuperării prejudiciului. Există un cerc de suspecți, urmând a se stabili prejudiciul după efectuarea inventarului. La al doilea caz, a fost o tentativă de furt. În sensul în care, autorii au spart geamul unității comerciale, dar nu au pătruns în interior, deoarece geamul era prevăzut cu gratii. Aici au creat doar pagube materiale. Ne-am autosesizat și facem o anchetă cu privire la tentativa de furt”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Acesta a mai precizat că prejudiciile în cele doup cazuri de furt și de tentativă de furt nu au fost stabilite. 

La începutul săptămânii trecute, un alt magazin din Cartierul Colonie a fost prădat de hoți. Doi indivizi cu cagule pe față au forțat ușa de acces în magazin, de unde au furat tot ce le-a picat sub mână. Întreaga operațiune a hoților a fost surprinsă de camerele de supraveghere din unitatea comercială și a durat câteva zeci de secunde. Indivizii au luat țigări și alte produse expuse pe raftul magazinului.

 

Adauga comentariu