Șoferul inconștient care a provocat incidentul de pe DN7, sancționat. Polițiștii l-au lăsat fără permis (VIDEO)

Șoferul camionului care a intrat ieri pe DN7, de pe un drum secundar, și a tăiat calea mașinilor care circulau pe drumul principal, a fost sancționat. Polițiștii s-au autosesizat și l-au luat în vizor pe conducătorul auto, după ce imaginile video cu scena de la bariera de la Săulești, surprinse de o cameră de bord, au fost publicate de Ziar de Hunedoara și de Info Trafic jud. Hunedoara (Facebook). 

„În urma difuzării, în cursul zilei de ieri, în spațiul public (mass-media) a unor imagini surprinse de camera video a unui autoturism aflat în trafic, polițiștii Biroului Rutier Simeria s-au sesizat din oficiu si au identificat, în urma efectuării de verificări, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Hunedoara, care a pus în pericol circulația rutieră pe DN7, între Simeria și Deva, în zona barierei de la Saulești. Bărbatul, care conducea un autocamion pe un drum secundar, a pătruns în DN7 fără a acorda prioritate autoturismului condus pe drumul prioritar de un bărbat de 30 de ani, din Orăștie. Prezența de spirit a acestuia din urmă, care a efectuat o manevră de evitare a coliziunii, a fost în măsură să îl ajute în a nu fi implicat într-un eveniment rutier. Incidentul, prin urmare, nu a avut urmări de natura unor pagube materiale ori a producerii de victime, însă polițiștii, în urma administrării probelor video și a audierii martorilor, urmează a lua măsurile prevăzute de lege față de șoferul vinovat. Acesta va fi sancționat contravențional, îi va fi suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 30 de zile și ii va fi ridicat certificatul de înmatriculare al camionului, pentru nereguli tehnice la sistemul de iluminare”, a informat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Citește și: (VIDEO) Manevră criminală a unui șofer de camion, pe DN7. Taie calea mașinilor care circulau regulamentar pe un drum principal

Adauga comentariu