Șoferul fostului primar Mircia Muntean, mort într-un accident rutier în Belgia. Strângere de fonduri pentru repatrierea trupului neînsuflețit

Șoferul lui Mircia Muntean, fost primar al Devei, a decedat în urma unui teribil accident rutier în Belgia. Potrivit apropiaților, Apopei Ion (Jenică) a fost lovit de o mașină pe autostradă. Acesta a oprit pe șosea, deoarece autoturismul său avea o defecțiune. A mers în spatele mașinii, moment în care a fost lovit de un autoturism care circula pe autostradă. 

Prietenii din Deva au inițiat o campanie de strângere de fonduri, pe Facebook, pentru a acoperi cheltuielile de aducere a sicriului cu trupul neînsuflețit al bărbatului, din Belgia. În total, ar fi nevoie de 19.000 de lei. Până astăzi, prin campania inițiată pe rețeaua de socializare s-au strâns în jur de 4.600 de lei. 

În octombrie 2014, fostul primar al Devei Mircia Muntean a fost implicat într-un accident rutier, pe Calea Zarandului. Fostul edil-șef se afla în stare de ebrietate și a susținut că mașina a fost condusă de șoferul său, Jenică, însă acesta din urmă a negat spusele lui Muntean.

Adauga comentariu