Șofer cu permisul reținut, accident pe trecerea de pietoni, în Deva. Și-a dus victima la spital și i-a spus să nu zică nimic despre accident

Accident pe o trecere de pietoni, din Deva, de pe bulevardul 22 Decembrie. O femeie în vârstă de 64 de ani a fost lovită pe „zebră”, în momentul în care încerca să traverseze strada. Șoferul vinovat, un bărbat de 66 de ani, din Simeria, a oprit, a dus-o pe victima rănită ușor la spital, iar apoi a plecat, nu înainte să o anunțe că el nu are permis de conducere. Bărbatul a rugat-o pe femeie să nu anunțe poliția și să nu spună că a fost victima unui accident. 

„La data de 21.08.2019, în jurul orei 13:35, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 64 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în timp ce traversa bulevardul 22 Decembrie, din Deva, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată în mod corespunzător, a fost surprinsă și accidentată de autoturismul condus de un bărbat care, după ce a transportat-o la Spitalul Județean Deva, a părăsit locul accidentului fără a anunţa Poliţia. Poliţiştii care s-au deplasat la Spitalul Județean de Urgență Deva au identificat victima accidentului (femeia a fost rănită uşor), care le-a relatat că bărbatul care a condus-a la spital i-a comunicat că nu posedă permis de conducere și a rugat-o să nu sesizeze Poliţia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul implicat în evenimentul rutier aparține unui bărbat în vârstă de 66 de ani, din oraşul Simeria (al cărui permis de conducere figurează ca fiind reținut, pentru abateri anterioare, la regimul circulaţiei)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Bărbatul riscă acum să ajungă după gratii.

Adauga comentariu