ȘOCANT. Bărbatul găsit mort pe DN7, lângă Izvorul Decebal, a fost zdrobit de mai multe mașini. Medicul legist Dan Mărculescu: „Nu am văzut așa ceva în 40 de ani de activitate”

Cazul bărbatului de 62 de ani, mort în noaptea de sâmbătă spre duminică la intrare în Deva, în apropiere de Izvorul Decebal, devine din ce în ce mai șocant. Omul a fost lovit de o mașină, iar apoi, spun medicii legiști, trupul său a fost zdrobit de alte autoturisme, care au trecut, pur și simplu, peste el.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 3:00. Zona nu este iluminată, dar cu toate acestea este greu de crezut că șoferii care au tranzitat DN7 nu au observat că în drum se află un cadavru. Unul dintre participanții la trafic, un șofer german, a fost cel care a anunțat la 112 că omul a fost călcat de mașini.

„Poliția Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul ca pe DN7, pe sensul Arad-Deva, în zona Izvorul Decebal se află cadavrul unui bărbat ce prezintă multiple leziuni, probabil ca urmare a unui eveniment rutier. Cadavrul (potrivit documentelor de identitate aparține unui barbat de 62 ani, din jud. Mures) a fost ridicat de reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții”, a transmis ieri comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Șeful Serviciului Județean de Medicină Legală, medicul legist Dan Mărculescu, susține că în activitatea sa de 40 de ani nu a întâlnit un asemenea caz.

„A fost un dezastru acolo. Bărbatul nu doar că a fost lovit de mașini, ci s-a trecut peste el. A fost târât, nu mai avea haine pe el, inima și creierul nici nu i le-am găsit. Totul era împrăștiat pe drum. A fost ceva ce nu am mai pomenit în 40 de ani de activitate. A fost exact ca atunci când vedem o pisică moartă sau un câine mort pe drum, peste care trec mașinile... cam așa a fost și acest om. Nu putem spune câte mașini au trecut peste el...”, a declarat medicul legist Dan Mărculescu. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a stabili circumstanțele producerii evenimentului si identitatea prezumtivului autor. 

Adauga comentariu