Serbările Naționale de la Țebea 2020, în condiții de pandemie. Evenimentul va cuprinde doar ceremonial militar și slujbă religioasă, fără public, spectacol în aer liber sau târg de produse tradiționale

Serbările Naţionale de la Ţebea din acest an, dedicate comemorării Eroului Național Avram Iancu, se vor desfășura în data de 13 septembrie, începând cu ora 10.30.

Prefectura Județului Hunedoara a anunțat că manifestările pentru comemorarea a 148 de ani de la moartea „Crăișorului Munților” se vor derula în acest an, în condiții deosebite. În sensul în care, manifestările vor curpinde doar ceremonialul militar, slujba religioasă și depunerea de coroane la mormântul lui Avram Iancu. În total, la eveniment vor putea participa 500 de persoane. 

„Serbările Naționale de la Țebea din acest an se vor desfășura, din păcate, fără public, fără spectacol în aer liber sau târg de produse tradiționale. Acestea sunt regulile în contextul pandemiei, la care trebuie să ne conformăm. Evenimentul va debuta cu ceremonialul militar și religios, apoi, cu depunerea de coroane. În total, vor putea participa 500 de persoane”, a declarat Vasilică Potecă, prefectul județului Hunedoara. 

Adauga comentariu