Șeful PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, despre prestația Vioricăi Dăncilă de aseară: „A fost la superlativ”

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, consideră că după întâlnirile de ieri cu jurnaliștii, a avut de câștigat Viorica Dăncilă, în dauna contracandidatului Klaus Iohannis. Nistor a scos în evidență diferențele de abordare ale celor doi candidați. Dacă în cazul candidatului PNL jurnaliștii care au participat au fost aleși „pe sprânceană”, iar întrebările au fost „ticluite din timp”, Viorica Dăncilă a rezistat unui adevărat tir de întrebări incomode venite din partea a peste 50 de jurnaliști, spune șeful PSD Hunedoara. Acesta a ținut să sublinieze că deși Klaus Iohannis clamează „normalitatea”, acest lucru nu îl caracterizează. O abordare normală a avut-o, de data aceasta, Viorica Dăncilă, precizează Nistor. 

„Prestația Vioricăi Dăncilă a fost la superlativ. La toate întrebările la care a răspuns a spus 100% adevărul. Față de Iohannis care a avut nouă jurnaliști invitați, care au stat ca la o șezătoare, dincoace au fost vreo 50 de jurnaliști. Ca să reziști două ore și jumătate în picioare și să răspunzi, trebuie să fii pregătit. Viorica Dăncilă este foarte pregătită. Iubește poporul român mai mult decât oricine și, mai mult, iubește și familia tradițională. Cred că Viorica Dăncilă a făcut o impresie bună, de nota 10, lui  Klaus Iohannis îi dau 7.50. Nu sunt subiectiv. I-am urmărit pe ambii. Viorica Dăncilă nu a obosit să stea două ore și jumătate în picioare, să dea răspunsuri la 50 de ziariști. Pe când domnul Klaus Iohanis după o oră a obosit și a luat o pauză. Ceea ce a fost cel mai deranjant la Klaus Iohannis a fost că s-a apucat să o facă pe moderatorul. Viorica Dăncilă a avut peste 200 de întrebări, iar Iohannis nu știu dacă a avut vreo 50 și acelea bine ticluite și gândite. Iohannis are ca slogan normalitatea, dar ceea ce a făcut a fost cu totul anormal. Normalitate a fost la dezbaterea lui Dăncilă”, a declarat Laurențiu Nistor.

Acesta a mai criticat și faptul că staful de campanie al lui Iohannis nici nu a încercat să păstreze aparența unei dezbateri adevărate. Nistor a amintit că inclusiv jurnaliștii care au participat la discuțiile cu Iohannis au fost invitați nominal, fără ca trusturile de presă din care fac parte să fie consultate. 

 

 

Adauga comentariu