Șef nou la Urgența spitalului din Deva. Medicul Tănase Popa a fost înlocuit din funcție, după ce a picat examenul pentru ocuparea postului

Medicul Tănase Popa a fost schimbat din funcția de șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Deva. În locul său a fost delegată medicul Elena Lazăr. Medicul Tănase Popa este înlocuit din funcția de conducere, în contextul în care nu a promovat examenul de accedere pe post, organizat de spital. Acesta nu a obținut punctajul necesar la proba scrisă pentru a fi declarat „admis”. 
Potrivit reprezentanților SJU din Deva, în perioada următoare, va fi organizat un nou concurs pentru șefia UPU, la care pot participa toți medicii secției. 

Citește și: Șeful UPU de la Spitalul din Deva a picat examenul pe post cu 48 de puncte. Avea nevoie de minimum 70 pentru a fi declarat „admis”. Medicul Tănase Popa contestă rezultatul

Sursa foto: glasul-hd.ro

Comentarii

ioana

12.04.2019 18:02

"Sarpele crescut la san".... te musca cel mai adesea! Cat timp va exista PSD la putere, nu o va mai schimba nimeni din functie pe "noua" sefa! 

Adauga comentariu