Secretarul Devei, Laura Sârbu, soțul și cumnatul acesteia, arestați preventiv. Tribunalul Alba a admis cererea procurorilor DNA

Secretarul municipiului Deva, Laura Sârbu, soțul ei, Hadrian Sârbu și cumnatul acesteia Adrian Mihai Bodrean au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

Tribunalul Alba a admis propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă a celor trei inculpați, puși sub urmărire penală pentru trafic de influență și complicitate la această infracțiune. 

Hotărârea Tribunalului Alba nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Calea de atac se va judeca la Curtea de Apel Alba Iulia. 

„Admite propunerea Ministerului Public - D.N.A. –Serviciul Teritorial Alba Iulia cu privire la inculpaţii Sârbu Laura, Sârbu Hadrian şi Bodrean Adrian - Mihai şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: SÂRBU LAURA, SÂRBU HADRIAN, BODREAN ADRIAN-MIHAI, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.04.2021 până la data de 30.04.2021, inclusiv”, se arată pe portalul instanței. 

Potrivit reprezentantului Tribunalului Alba, inculpații au depus contestație împotriva hotărârii Tribunalului Alba. 

Conform procurorilor DNA, Laura Sârbu este acuzată că a luat șpagă de la un om de afaceri din Deva, pentru a-i facilita obținerea unui contract de lucrări de la Primăria Devei. Este vorba despre lucrările de reparații de la clădirea adăpostului de noapte, unitate aflată în subordinea Direcției de Asistență Socială din cadrul primăriei. Pentru a reuși să aranjeze documentația în favoarea afaceristului de la care a luat șpagă, Sârbu l-ar fi avut ca și complice pe soțul ei, angajat într-un serviciu al Primăriei Deva. 

Adauga comentariu