Schimbări la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Deva. În nici jumătate de an, „urgența” are al treilea șef

În nici jumătate de an, Unitateaa de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Deva are al treilea medic-șef. Toate schimbările au venit după ce, în luna aprilie, medicul șef de secție Popa Tănase a picat examenul pe post și nu a mai putut ocupa această funcție. În locul său, în data de 12 aprilie, a fost delegat doctorul Elena Lazăr, dar în luna august delegare nu i-a mai fost prelungită. În urmă cu patru zile, locul său de la conducerea UPU Deva a fost preluat de medicul Anca Stoica.

„Până în data de 15 august a fost doamna doctor Lazăr și am solicitat directorului medical să ne facă un referat cu propunere. Am zis să mai facem o schimbare, astfel încât lucrurile să meargă bine. Prin urmare, am aprobat în Comitetul Director ca șef de secție UPU să fie doamna doctor Anca Stoica. Delegarea sa în funcție este până la ocuparea postului prin concurs”, a declarat managerul unității sanitare, Delia Băda.

Director medical al Spitalului Județean de Urgență Deva este medicul Lucia Moga. Aceasta ocupă funcția prin delegare, de la începutul lunii august, până la ocuparea postului prin concurs. În trecut, postul de director medical a fost ocupat de medicul Ioan Demeter, după plecarea acestuia a fost desemnată pe post, în regim de interimat, doctorița Raluca Pop.

Adauga comentariu