Scandal în direct între senatoarea PNL Carmen Hărău și un deputat PSD

SCANDAL URIAȘ în DIRECT! Decizia lui Iohannis a INFLAMAT spiritele la MAXIM

Divergențele politice au continuat și în studiourile televiziunilor. Decizia preşedintelui Iohannis de a respinge desemnarea Liei Olguţa Vasilescu şi a lui Ilan Laufer în noi funcţii de miniştri a stârnit dezbateri aprinse în studioul Antena 3.
Deputatul PSD Eugen Nicolicea şi senatoarea PNL Carmen Hărău s-au contrat dur, în direct.
Nicolicea a acuzat-o pe Hărău că vorbeşte prostii, în loc să aducă argumente constituţionale. "Ea vindea ţigări în Hunedoara", „eu ştiu Constituţia pe de rost", au fost câteva dintre afirmațiile lui Nicolicea. "Ce vreţi să-mi prezint CV-ul?", a întrebat senatoarea PNL. "La ce şcoală ai făcut?", a venit şi replica social-democratului.
Nicolicea: - Vă înjură oamenii şi pentru gunoiul din Hunedoara?
Hărău: - Vă dau în judecată. Asta nu mai e declaraţie politică, e calomnie.
Nicolicea: - Această emisiune este coborâtă la un nivel foarte jos de această femeie care nu ştie nimic.
Hărău: - E supărat că nu l-au pus ministru şi se descarcă pe mine. 
Nicolicea: - Lăsaţi prostiile, chiar nu ştiţi nimic. 
Hărău: - L-aţi ridicat în slăvi pe domnul Dragnea. Nu sunt paratrăsnetul dvs.
Nicolicea: - Aţi spus nişte prostii.
Senatorul ALDE Ion Popa, prezent în studiou, a refuzat să intervină în dispută: „N-am auzit nimic, să nu avem vorbe la proces." "Ce
 procesul lui peşte?", a răspuns Eugen Nicolicea.
Contrele verbale dintre reprezentantul PSD şi reprezentanta PNL au continuat timp de mai multe minute.
 
Sursa: www.evz.ro

Contactată de ZIAR DE HUNEDOARA pentru a-i cere un punct de vedere despre  dialogul cu Nicolicea, senatoarea Carmen Hărău a spus următoarele:
„A fost o confruntare contondentă. (...) Este modul domniei sale de a relaționa în politică. Cred că e foarte frustrat acum, pentru că domnia sa viza postul de ministru al Justiției și domnul Dragnea nu l-a pus. A avut nevoie de un paratrăsnet. S-a purtat așa cum a văzut toată lumea că se poartă. Evident că voi analiza filmul și voi lua măsurile care se impun. În niciun caz nu mi-am propus să fac pași înapoi și să nu mai particip la emisiunile de la A3, indiferent de comportamentul reprobabil al unor colegi de la PSD. Sunt colegi cu care poți avea un dialog civilizat, chiar dacă în divergență de opinie. În ceea ce mă privește, nu mă las intimidată de astfel de lucruri. Acesta fiind un mod de a arăta care este diferența între unii și alții.”
 

Adauga comentariu