S-a rupt „lanțul de iubire”? Andronache, „dat la o parte” de președintele CJ Hunedoara, pe problema drumurilor, după apariția lui Costel Avram în instituție

Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Daniel Andronache, cel care se ocupa de drumurile județene, a fost, practic, dat la o parte de președintele instituției, imediat după ce noul administrator public al județului, Costel Avram, și-a intrat în atribuții. Ieri, la sediul Consiliului Județean , Hunedoara, a avut loc o întâlnire între președintele Mircea Bobora, administratorul județului, Costel Avram, și drumarii care au contract cu instituția, întâlnire de la care a lipsit chiar Daniel Andronache, cel care răspundea până acum de drumurile județene.

Întrebat de ce a lipsit vicepreședintele CJ Hunedoara, Daniel Andronache, în a cărui atribuții se aflau și drumurile județene, Mircea Bobora spune:

„Nu a fost prezent, pentru că de drumuri se ocupă în mod special administratorul public al județului. Andronache coordonează”.

Contactat de „Ziar de Hunedoara”, vicepreședintele Daniel Andronache a refuzat să comenteze acest subiect.

„Dacă așa a zis președintele, eu nu pot să infirm. Eu nu zic nimic”, a spus Andronache.

„Ziar de Hunedoara” a insistat pe acest subiect la președintele Consiliului Județean, Mircea Bobora. Până la urmă, acesta a recunoscut, voalat, că „drumurile județene” au fost trecute în atribuțiile administratorului public. Pentru binele lui Daniel Andronache.

„Trebuie să îl încarc și pe administratorul public, că nu a venit să se uite la mine și eu la el. Andronache are foarte multe (de care se ocupă - n.r.), are arhitect-șef, are coordonare la tot felul de spitale, are Apaprod-ul... Apaprod are o mie de oameni... Ce să fac? Să îl cocoșez pe unul și să îl protejez pe altul?”, susține Mircea Bobora.

 

Adauga comentariu