S-a dat startul campaniei pentru depunerea cererii unice de plată la APIA Hunedoara. Peste 17.000 de fermieri din județ sunt așteptați să solicite subvenția

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Hunedoaraa dat startul campaniei pentru depunerea Cererii Unice de Plată privind sprijinul fermierilor care au activitate în sectorul zootehnic și vegetal. Peste 17.000 de fermieri din județ pot beneficia de această subvenție. 

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat în această dimineața la startul campaniei pentru depunerea Cererii Unice de Plată, la Centrul județean al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. 

În județul Hunedoara, în perioada 1 martie – 15 mai 2021, sunt așteptați să depună cererile peste 17.000 de fermieri. Suprafața totală pentru care vor fi acordate subvenții din partea statului este de 132.000 hectare.

Potrivit directorului executiv al centrului Județean APIA, Topor Veronica, primăriile din județul Hunedoara au primit deja tabelele cu fermierii și suprafețele corespunzătoare fiecăruia, pentru a putea fi eliberate adeverințele necesare depunerii cererii unice.

Documentele pot fi transmise on-line către Centrul județean APIA sau către Centrele locale din Deva, Hunedoara, Brad, Orăștie, Ilia, Petrila și Sântămărie Orlea.

Persoanele interesate pot obține mai multe informații adresându-se specialiștilor din centrele locale sau accesând: www.apia.org.ro șau www.madr.ro.

Adauga comentariu