S-au întors din Anglia pentru a muri în România. Victimele accidentului teribil de pe autostradă aveau 39 și 40 de ani. Cei doi hunedoreni au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a intrat sub un TIR

Cei doi hunedoreni, care au murit în această dimineață, în urma unui accident teribil produs pe autostrada Sebeș-Orăștie aveau 39 și 40 de ani. Unul dintre bărbați era din municipiul Hunedoara, iar celălalt din satul Boș. 

Aceștia se întorceau din Anglia și au aterizat azi-noapte pe aeroportul din Cluj-Napoca, acolo unde îi aștepta ca să îi ducă acasă un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Hunedoara. Din păcate, nu au mai ajuns. În dreptul localității Pianu, pe autostradă, șoferul a adormit la volan și a intrat cu mașina direct sub un TIR. Cei doi pasageri nu au avut nicio șansă de supraviețuire. 

„Șoferul are 66 de ani și este din municipiul Hunedoara, iar cei doi pasageri care au decedat aveau 40 de ani, respectiv 39 de ani. Unul dintre ei era din municipiul Hunedoara, iar celălalt din satul Boș. Se pare șoferul i-a luat din Cluj, de pe aeroport. Oamenii se întorceau din Anglia. Potrivit spuselor șoferul, ar fi adormit la volan și a intrat sub un TIR. Accidentul a avut loc în dreptul localității Pianu, din județul Alba”, a declarat pentru „Ziar de Hunedoara” purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan.

Sursa foto: alba24.ro

 

Adauga comentariu