Replică acidă pentru Mircea Moloț. După ce a fost numit „nesimțit”, Costel Avram reacționează: „Acest moșneguț circulă din două motive: să nu vină poștașul acasă, să-i aducă pensia (...) și să nu bată mascații în poartă”

Război deschis între Costel Avram, administratorul județului Hunedoara, și Mircea Moloț, fostul președinte al Consiliului Județean. După ce s-au contrat în acuzații „tehnice”, acum s-a ajuns la o altă fază. Totul a început de la momentul în care Moloț a făcut o conferință de presă și a susținut că lucrările la un drum județean au început înainte ca acestea să fie bugetate. Costel Avram a negat acest lucru, spunând că „pe timpul lui Moloț se facea acest lucru”. În exclusivitate pentru „Ziar de Hunedoara”, Mircea Moloț a comentat acuzațiile, pe care le-a infirmat, susținând că administratorul județului este „nesimțit”. 

„E nesimțit! Pentru că a fost atâția ani vicepreședintele meu. Să-mi spună un singur loc unde am făcut chestia asta. Un loc! Uite, acolo a făcut lucrarea și după aceea s-au alocat fondurile. Această acuzație este o nesimțire crasă. Era vicepreședinte și răspunea de chestiile acestea”, a răspuns fostul șef al județului, pentru „Ziar de Hunedoara”, vinerea trecută. 

Replica lui Costel Avram nu a întârziat să apară.

„Eu despre președintele Mircea Moloț nu am vorbit niciodată. Voi vorbi acum, și nu voi mai vorbi niciodată. Eu am fost vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Hunedoara. CJ Hunedoara nu a fost și nu este feuda lui Mircea Moloț. Nu am fost vicepreședintele lui, am fost vicepreședintele CJ Hunedoara. Niciodată nu am răspuns de Direcția Tehnică. Ba, mint! O dată, când am venit eu revoluționar, în 2008, m-am dus pe un drum la Bulzești, pe care lucra o firmă parteneră lui (n.r. - Mircea Moloț), și m-a chemat și mi-a spus să nu mai merg pe acolo, că de Direcția Tehnică se ocupă el. Președintele Moloț mi-a spus asta, și nu m-am mai dus. Am văzut că circulă pe drumuri acum... Foarte bine! Acest moșneguț, și îmi asum răspunderea pentru ceea ce spun, circulă din două motive: unu, să nu vină poștașul acasă, să-i aducă pensia, pentru că pensia este mult mai mică decât veniturile care erau la Consiliul Județean. Și doi, să nu bată mascații în poartă. Dacă până acum nu am vorbit niciodată, nu am vorbit din respect pentru el. Dar în momentul în care el comentează și spune ce spune, sigur nu îi rămân dator. Cred că pentru el este bine să nu mai comenteze. Mulțumesc! Din acest moment nu mai zic nimic de dumnealui, de acest moșneguț”, a declarat astăzi, în conferința de presă, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram.

Adauga comentariu