RĂZBOI TOTAL, în Primăria Deva. Florin Oancea, despre Răzvan Mareș: A început campania electorală pentru 2020. (...) Ce vor să inducă? Că eu am relații extraconjugale!

Război total, în Primăria Deva. Se încing spriritele la maximum cum ne apropiem momentul zero, respectiv alegerile locale din anul 2020. Astăzi, la finalul ședinței de Consiliu Local, din nou a fost scandal, dar de data aceasta totul a mocnit de câteva zile și abia acum „focul” a izbucnit. Primarul Devei, Florin Oancea, l-a acuzat pe fostul viceprimar Răzvan Mareș de atacuri la persoană, intoxicări și atac la familie. Totul după ce pe o pagină de facebook au apărut niște imagini cu edilul împreună cu o angajată, iar prin comentariul postat s-ar insinua că Florin Oancea ar avea o relație extraconjugală cu femeia. Primarul Devei spune că va depune plângere penală pentru denigrare, hărțuire și șantaj.   

„A început campania electorală pentru 2020. Eu vin cu fapte, mulți vin cu intoxicări și cu minciuni și mizerii. Dacă asta e campania pe care o fac ei, să le dea Dumnezeu sănătate. Au început și atacuri personale, și intoxicări, și atac la familie. Mizerii! Au probe compromițătoare? Să le dea! Dacă au probe, să le dea! Eu știu că nu am făcut nimic ca să fie compromițător! A cui este Vocea Cetățeanului Devean (pagina de facebook - n.r.)? Cine este în spatele ei? Consilierul local Daniel Muntean. Cine este mâna dreaptă a lui Mareș? Daniel Muntean! Ce vor să inducă? Că eu am relații extraconjugale! Astea sunt lucruri demne de un bărbat care vrea să se lupte față în față pentru primăria municipiului Deva cu primarul în funcție? Astea sunt lucruri demne de un bărbat? S-au lăudat în toată Deva că au probe. Să vă pună vouă la dispoziție, ziariștilor, toate probele compromițătoare, dar să vină, în aceeași măsură, în Consiliul Local cu proiecte, pentru că de aceea iau, ca și mine, bani. Eu pot să spun că am inițiat peste 700 de proiecte pentru deveni. Câte au inițiat ei? Asta înseamnă să vii în sprijinul cetățenilor, cu proiecte pentru cetățeni. Nu să te duci prin Deva, să mă bârfești pe mine și pe alții. M-au afectat mizeriile aruncate în spațiul public, dar sunt mai ambițios ca niciodată. Nu sunt vinovat, mă simt curat”, spune Florin Oancea.

Răzvan Mareș susține că nu știe despre ce este vorba și că nu are nicio legătură cu acel cont de facebook.

„Nu știu despre ce este vorba. Nu știu! Dacă dânsul știe cine e în spate, cum îi, cine îi, să facă public, nu știu ce să zic. Nu știu despre ce vorbește, eu nu sunt la curent cu tema. Eu știu numai că i-am pus întrebarea despre autobuze. Pe mine mă interesează dacă s-au adus autobuze din Israel și noi nu am știut nimic. Nu știm dacă sunt în Constanța autobuzele, dacă se vopsesc și se schimbă scaunele la ele, pentru că nu erau bune. Acesta este singurul lucru despre care l-am întrebat și nu a știut să îmi răspundă nimeni”, a declarat pentru Ziar de Hunedoara Răzvan Mareș.

Întrebat dacă pagina de facebook Vocea Cetățeanului Devean are vreo legătură cu Daniel Muntean, colegul său de partid, sau cu el, Răzvan Mareș spune:

„Nu știu, eu nu știu. Nu știu să fie. De unde să știu eu ce fac colegii mei. O să intru să văd și eu. Eu nici nu știu dacă am Vocea Cetățeanului Devean la prieteni”.

 

Adauga comentariu