Rareș Bogdan, la Deva. „Cred că PSD a adus cei mai proști indivizi la conducere și, mai ales, în Guvern”

Rareș Bogdan, candidatul de pe primul loc al liberalilor la alegerile europarlamentare, a declarat astăzi, la Deva, că PNL susține inițiativa președintelui României de a organiza un referendum pe Justiție. Jurnalistul a mai arătat că lucrurile trebuie tranșate la acest capitol, deoarece, de prea mult timp, a fost principala temă de pe agenda zilei, în detrimentul problemelor reale ale românilor.

„PNL susține întru  totul demersul Președintelui României, eu personal și foarte mulți dintre liderii partidului suntem extrem de încântați că președintele a luat această decizie. Este timpul pentru a arăta că românii nu susțin hoția, nu susțin infractorii, corupția și doresc oameni cinstiți. Doresc ca temele esențiale să nu fie legate în niciun caz de apărarea infractorilor, ci cele legate de dezvoltarea economică și de aducerea fraților noștri plecați peste graniță”, a declarat Rareș Bogdan, la conferința de presă susținută la Deva.  

Proaspătul liberal a mai vorbit despre întâlnirile pe care le-a avut cu românii din diaspora și despre dorința lor de a reveni acasă. Totodată, a criticat slabele performanțe ale guvernării PSD la atragerea fondurilor europene, dar și la alte capitole. Rareș Bogdan a mai spus că PSD a numit în funcții de conducere cei mai proști membri de partid, anulând ultimul mit pe care îl avea social-democrația, acela al specialiștilor.

„Au anulat și ultimul mit pe care îl avea social-democrația în România, precum că ar avea specialiști. Au aruncat și această formulă la gunoi. Cred că au adus cei ma proști indivizi din cadrul partidului la conducere și, mai ales, în Guvern. În urmă cu 10 – 12 ani, veneam des la Hunedoara și știu garnituri întregi de politicieni locali de la toate partidele, nu cred că cineva de atunci, putea să-și închipuie, că la conducerea filialelor, la nivel guvernamental, pot să ajungă astfel de indivizi. Cred că nici lor nu le trecea prin cap așa ceva”, a conchis Rareș Bogdan. Acesta a mai spus că PSD ar trebui plece și să-și recunoască eșecul guvernării. 

Adauga comentariu