Public numeros la lansarea cărții lui Traian Berbeceanu. „Radiografia unei mârșăvii judiciare”, un succes editorial (VIDEO)

Sala unde s-a desfășurat lansarea cărții lui Traian Berbeceanu a fost neîncăpătoare pentru publicul prezent la eveniment. Rude, prieteni, dar și diverse persoane venite chiar și din alte județe au vrut să-i fie alături comisarului-șef în acest moment important. Într-o atmosferă plină de căldură, Traian Berbeceanu a vorbit despre cartea sa, despre ceea ce l-a determinat să o scrie. Apoi, a răspuns la întrebările venite din partea oamenilor. 

La final, comisarul-șef le-a mulțumit tuturor care i-au fost alături în momentele de grea încercare prin care a trecut. 

„Vă mulțumesc mult de tot pentru prezență. Vă mulțumesc și pentru acum și pentru atunci, momente foarte importante pentru mine. Le mulțumesc prietenilor și jurnaliștilor din presa locală care au fost alături de mine, atunci când împotriva mea s-a declanșat acea ticăloșie. Au plătit cu locurile de muncă. Tibi (n.r. Tiberiu Mariș) este aici, și Livia (n.r. Livia Botici) și Bogdan Hăulică. Deci, unii efectiv au fost concediați de la posturile de televiziune și ziarele la care lucrau, pentru că nu au fost de acord să nu prezinte adevărul despre ceea ce se întâmpla”, a spus Traian Berbeceanu în cuvântul de încheiere. 

Pentru polițiști Traian Berbeceanu rămâne un exemplu bun de urmat, iar experiența prin care a trecut i-a făcut să creadă că, într-un final, dreptatea învinge. 

„Sunt foarte mulți dintre colegii noștri care au achiziționat cartea, care au citit-o. Din ceea ce am discutat cu ei, feed-back-ul lor este unul foarte, foarte bun. Realizează că din lectura cărții învață foarte mult și autorul cărții este un exemplu pentru ei. (...) Experiența prin care a trecut Traian Berbeceanu, într-o primă fază, imediat după arestarea lui, a fost de natură să-i descurajeze un pic pe colegii din toată țara. Având în vedere apropierea finalului, care pare să fie unul fericit, le dă putere și îi face să vadă că dacă își fac datoria cum trebuie lumea îi apreciază”, a spus un polițist, fost coleg cu comisarul-șef. 

Cartea lui Traian Berbeceanu se bucură de multă apreciere din partea cititorilor, fiind plină de adevăruri și de lucruri pe care puțini au curajul să le spună. 

„Cartea lui Traian Berbeceanu este o veritabilă «Cutie a Pandorei», din care ies toate relele acestei lumi: răutatea, nemernicia, ticăloșia, invidia, răutatea absolută. Și, peste toate acestea, delațiunea ordinară cea care ne duce pe noi, uneori, în situații limită. Personal cred că această carte ar trebui predată în școală. Dar nu în cea cu bănci, ci în «școala vieții», pentru că citind-o înveți ceea ce nu trebuie să faci. Ceea ce trebuie să faci ca să fii respectat și să respecți la rândul tău. Este o carte care te învață cum trebuie să trăiești cu adevărat”, a declarat Vladimir Brilinsky. 

Supranumit “Comisarul Cattani”, Traian Berbeceanu este unul dintre cei mai apreciați polițiști din România, recunoscut pentru integritate și eficiență. Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba -Iulia a scris această carte despre lupta împotriva crimei organizate și cazul care a fost instrumentat împotriva lui. Cititorii vor putea afla, din paginile volumului, “cealaltă parte a poveștii”, cea văzută și trăită pe propria piele de fostul polițist. 

„Radiografia unei mârșăvii judiciare” se anunță a fi un bestseller al anului 2019, cartea văzând lumina tiparului la Editura Curtea Veche.

 

Adauga comentariu