PSD Hunedoara, decimat de PRO România. „Mai urmează și alții. Sunt foarte mulți supărați pe domnul Dragnea. Urmează primari, consilieri locali și încă doi parlamentari, dar nu aș vrea să spun astăzi din ce partid vor fi”

Organizația PSD Hunedoara „slăbește” pe zi ce trece. După ce primarul Simeriei, Emil Rîșteiu, a trecut la PRO România, iar gestul său a fost urmat de doi consilieri județeni, astăzi a venit rândul unui parlamentar social-democrat să părăsească partidul și să semneze adeziunea la formațiunea politică a lui Victor Ponta. Printr-un comunicat de presă, Sorin Marica a anunțat că și-a dat demisia din PSD.

„Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni și de problemele lor și am încercat să îi slujesc și să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât și ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale. M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Crețu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate în care cred și dorința de a face bine oamenilor”, anunța Sorin Marica.

„Ziar de Hunedoara” l-a contactat pe deputatul hunedorean Sorin Marica pentru a explica la cine face referire exact atunci când spune că PSD este folosit de un grup restrâns de persoane, care îl folosesc pentru interesele personale. 

„Am făcut referire la cei din conducerea centrală. Am vorbit cu domnul Nistor (n.r. președintele PSD Hunedoara) despre demisie și mi-a spus că dacă asta e alegerea mea... Joi o să facem o conferință de presă”, a declarat pentru „Ziar de Hunedoara” deputatul Sorin Marica. 

Președintele fondator al organizației PRO România Hunedoara, Marius Sanfirișcă, a declarat că sunt „foarte mulți oameni supărați pe domnul Dragnea”, drept pentru care vor mai fi demisii din PSD. Potrivit acestuia, vor urma să plece din partidul social-democrat primari și consilieri locali, dar vor veni în PRO România și alți doi parlamentari.

„Mai urmează și alții. Sunt foarte mulți oameni supărați pe domnul Dragnea. Urmează primari, consilieri locali, mai sunt doi parlamentari care vor veni în PRO România, dar nu aș vrea să spun astăzi din ce partid vor fi. Domnul Marica este un om de cinste, e un om de onoare, un politician foarte bun și este un plus foarte mare pentru partid. PRO România este un partid deschis și oricine dorește să se alăture acestui proiect să scăpăm de domnul Dragnea este binevenit”, a declarat președintele fondator al PRO România Hunedoara, Marius Sanfirișcă.

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, nu a putut fi contactat pentru o reacție la plecarea din partid a deputatului Sorin Marica.

Sursa foto: Accent Media

Adauga comentariu