PROTEST, ZIUA III. Consiliul Județean va da o soluție abia luni la revendicările lui Brilinsky

Pentru a treia zi, Vladimir Brilinsky a venit să protesteze în fața Consiliului Județean (CJ) Hunedoara. Demersul său, din câte au anunțat reprezentanții administrației județene, va primi un răspuns abia luni, 12 noiembrie. 

 „A treia zi de protest. A treia zi de discuții cu reprezentanții conducerii CJ Hunedoara. Astăzi am ajuns la o concluzie că luni se va anunța o soluție pentru dezamorsarea acestei situații. Nu știu despre ce este vorba, este o idee a conducerii CJ. Dacă soluția nu va fi satisfăcătoare și nu va avea legătură cu cerințele mele, evident că voi continua protestul”, a declarat Brilinsky. 

Fostul administrator al sitului arheologic a ieșit în stradă pentru a cere demisia vicepreședintelui CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu, reproșându-i că nu se implică pentru a rezolva problemele de la Regia. Totodată, el a vrut să transmită anumite mesaje la doi parlamentari de Hunedoara, Laurențiu Nistor și ministrul Natalia Intotero. Brilinsky a ieșit în stradă din 5 noiembrie, anunțând că va protesta timp de 10 zile. În cazul în care revendicările lui nu vor avea ecoul dorit, acesta a spus că va trece la forme extreme de protest. 

Comentarii

Nicolae

08.11.2018 07:23

Pai Vasilescu nu se implica nici in alte actiuni , si atunci se pune intrebarea : Incompetenta sau reavointa . In ambele cazuri nu are ce cauta acolo ! 

Adauga comentariu