Proprietarul unui site de știri din Valea Jiului, reținut de polițiști. A fost prins în flagrant, în timp ce șantaja doi afaceriști

Administratorul site-ului de știri NewsVJ, Andrei Câmpean, a fost reținut de polițiști. Bărbatul este acuzat că ar fi șantajat doi oameni de afaceri din Valea Jiului. Câmpean le-ar fi promis celor două persoane că nu le va divulga oamenilor legii nereguli din activitățile lor, în schimbul unor sume de bani. Acesta a fost prins în flagrant de polițiști, într-un local din Petroșani, în timp ce negocia sumele de bani pe care le-ar fi pretins de la ce doi afaceriști. Persoanele cu care negocia Câmpean comercializau materiale pirotehnice, susțin surse din anchetă. 

„Ieri, în jurul orei 09:00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, au prins în flagrant delict, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Petroșani, după ce a primit, prin constrângere, suma de 2600 lei, de la două persoane, în scopul de a obține un folos patrimonial injust. În sens contrar, acesta urma să sesizeze instituțiile statului și să prezinte în spațiul public presupusele nereguli din activitatea persoanelor vătămate. În cauză, s-a dispus reținerea bărbatului, pentru o perioadă de 24 de ore, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, ancheta fiind coordonată de un procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Andrei Câmpean a fost dus astăzi, la Judecătoria Petroșani, cu propunere de arestare preventivă. 

Sursa foto: observatorulnational.ro

Adauga comentariu