Proprietarul unui local din Călan a fost înjunghiat, în timp ce încerca să aplaneze un conflict

Patronul unui local din Călan, a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un scandalagiu. Totul a plecat de la un conflict care s-a iscat între doi bărbați, unul din Călan și altul din municipiul Hunedoara. 

„La data de 29.07.2020, în jurul orei 16:45, Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în fața Pieței Agroalimentare din Călan are loc un scandal. La faţa locului, în cel mai scurt timp s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a identificat doi bărbaţi, ambii din Călan: unul în vârstă de 30 de ani, care reclamat că a fost tăiat cu un cuțit în zona abdomenului și unul de 40 de ani, care a declarat că a fost lovit cu pumnii de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Călan, în urma unor discuții contradictorii”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Poliţiştii au constatat că scandalul a început în municipiul Hunedoara, unde a avut loc o altercaţie verbală între un bărbat de 40 de ani, din Hunedoara şi un bărbat de 40 de ani, din Călan, care a plecat, la volanul autoturismului său, în viteză, spre oraşul Călan. La scurt timp, hunedoreanul, însoţit de un prieten, s-a deplasat în oraşul Călan pentru a purta „o discuţie” cu bărbatul de 40 de ani, cu privire la comportamentul avut de acesta.
Ajuns în Călan, hunedoreanul s-a întâlnit cu un prieten în vârstă de 35 de ani, din Călan, împreună cu care s-au dus la terasa unui bar situat în apropierea halei Pieţei Agroa­limentare din oraş, unde se afla individul de 40 de ani cu care se certase în Hunedoara. Acolo, hunedoreanul i-a cerut explicaţii acestuia cu privire la comportamentul avut, dar, în cele din urmă, discuţia a degenerat într-o stare con­flictuală, hunedoreanul luându-l la pumni pe bărbatul de 40 de ani.
În acel timp, proprietarul terasei unde s-a pornit scan­dalul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a încercat să inter­vină pentru aplanarea conflictului. În acel moment el a fost înjunghiat de bărbatul de 35 de ani, din Călan, care venise la bar împreună cu hunedoreanul, potrivit IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru co­miterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tul­burarea ordinii şi liniştii publice, cei doi bărbaţi suspecţi de comiterea faptelor (cel în vârstă de 40 de ani, din mu­nicipiul Hunedoara şi cel în vârstă de 35 de ani, din Călan) fiind reţinuţi preventiv, pentru 24 de ore şi depuşi în arestul I.P.J. Hunedoara.

Sursa foto: Antena3

 

 

 

 

Adauga comentariu